Nieuws

Steun PSV Norg met de Rabobank ClubSupport!

Van 5 t/m 25 oktober organiseert de Rabobank weer de Rabo ClubSupport. PSV Norg doet hier ook aan mee. Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde club. PSV Norg is erg blij met jouw stem!

Ben je lid van Rabobank Noordenveld West Groningen? Stem dan vanaf 5 oktober op PSV Norg via de rabo-app of via www.rabo-clubsupport.nl

Alvast bedankt voor jouw stem!

Geslaagde oefenwedstrijd voor ruiters en menners

Op 20 september 2020 organiseerde PSV Norg samen met LR, PC en MV een geslaagde oefenwedstrijd voor ruiters en menners. De menners beten het spits af en begonnen om half negen aan hun dresuurproeven en konden daarna hun vaardigheidsproef afleggen. Vibeke Mulder met haar pony Ginny van de Optimist was hierbij de beste combinatie namens PSV Norg en won daarmee de Mebius-Trofee 2020! Vibeke, van harte gefeliciteerd.
Na de menners was de beurt aan de ponyruiters en -amazones. Deze deelnemers deden allemaal goed hun best. De jury, Michella Kloosterman, was het daar roerend mee eens, wat mooie punten opleverde. 
Na de dresuur werd het springparcours opgebouwd. Hier lieten eerst de pony-ruiters hun kunsten zien en daarna de paardenruiters. De meeste deelnemers lieten goed zien dat ze de afgelopen periode veel hebben geleerd. Tijdens het parcours gaf Tom Werkman nog tips, zodat (bijna) iedereen uiteindlijk de finish wist te bereiken.

De dag werd afgesloten door dames te paard in de dressuur. Ook hier zagen we mooie proeven, met bijbehorende punten. 
Voor sommige paarden en pony's was het nog wel een beetje spannend, maar die konden zo mooi oefenen voor de officië.e wedstrijden. 
Al met al was het een gezellige, leerzame en sportieve dag met prachtig weer. De samenwerking met LR, PC en MV Bergveen is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Tijdens de hele dag heeft Kor Bakker prachtige foto's van alle combinaties gemaakt. Deze worden geplaatst op de website https://jkb-fotografie.weebly.com. 
De uitslagen staan op startlijsten.nl.

Aron Dussel kampioen van Drenthe!
Aron Dussel is met zijn pony Sydney kampioen van Drenthe geworden in de klasse B-C. Met twee keurige foutloze rondes liet hij de concurrentie achter zich. Aron, van harte
gefeliciteerd! Op naar het NK. Alvast veel succes in Ermelo!

Geslaagd oefenspringen
Het oefenpsringen op 29 december 2019 was geslaagd en wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Tom Werkman had best een pittig parcours neergezet, zodat er ook echt wat te oefenen viel. Met 47 starts hadden we een mooi gevulde middag. Ongeveer de helft van de deelnemers kwam zonder grote problemen door het parcours. Bijna alle andere deelnemers hebben met hulp van Tom ook de finish gehaald. De wedtrijd werd vakkundig beoordeeld door Alberdina Buiskool-Leeuwma. Hieronder de uitlsag:

B en C pony's
eerste parcours:
1) Demi Kok met Sunrise, foutloos en 73,5 voor stijl
2) Aron Dussel met Sydney, 4 strafpunten en 70,5 voor stijl

tweede parcours:
1) Aron Dussel met Sydney, 4 strafpunten en 78 voor stijl
2) Jorinde Veneklaas Slots, 4 strafpunten en 75,5 voor stijl.

D en E pony's
eerste parcours:
1) Meike Woldendorp met Raisa's Weering,  foutloos en 85 voor stijl
2) Annelie Cuperus met Gold Fire, foutloos en 80 voor stijl
3) Lieke Bregman met Bruni, foutloos en 73 voor stijl

tweede parcours:
1) Meike Woldendorp met Raisa's Weering,  foutloos en 85 voor stijl
2) Lieke Bregman met Bruni, foutloos en 75 voor stijl
3) Annelie Cuperus met Gold Fire, foutloos en 74,5 voor stijl

Paarden
eerste parcours
1) Marian Lunsche met Lewis, foutloos en 80 voor stijl
2) Dana Poot met Breeze, foutloos en 68 voor stijl
3) Fleur Holterman ten Hove met Tsarina, foutloos en 67,5 voor stijl

tweede parcours
1) Laura Milatz met Kaprice B, foutloos met 72,5 voor stijl
2) Fleur Holterman ten Hove met Tsarina, foutloos met 67,5 voor stijl
3) Tom Dussel met Korrado K, 4 strafpunten en 67,5 voor stijl.

Tijdens het springen zijn er foto's gemaakt door Pieter Sorber. De foto's naast deze tekst zijn door hem gemaakt. Op zijn website (https://www.world-rc.com/photogallery/gallery63/) zijn alle foto's te downloaden. Als de foto's worden gebruikt, moet Pieter Sorber als bron worden vermeld.


Algemene Verordening Gegegvensbescherming
Het privacy-statement avg van PSV Norg staat nu ook op de site. 

SGW
Vanaf 1 januari 2020 is de SGW geen onderdeel meer van de PSV Norg.
Vanaf die datum is de SGW een zelfstandige stichting die onder de naam Eventing Norg verder gaat.

Indoor dressuurwedstrijd
In het weekend van 9 en 10 november 2019 is onze indoordressuurwedstrijd verreden. Met ruim 180 starts hadden we twee volle maar zeer gezellige dagen. Sportief gezien was de wedstrijd ook zeker geslaagd.
De deelnemende leden van PSV Norg hebben goed gepresteerd. Bij de paarden won  Roelie Drent - van der Heide beide proeven in de BB. In de klasse B was Tom Dussel winnaar van beide proeven, waar Ilse Weeda twee keer tweede werd. Debbie van der Velde won de eerste proef in het M2. Daarnaast haalde Trientje van der Velde een winstpunt in de klasse B. 
Bij de pony's was er een derde prijs voor Jorinde Veneklaas Slots in het L1 en winstpunten in de klasse B voor Annelie Cuperus, Maureen Mezach en Sofie Speelman, Willianne Zwarteveen in het L2 en Lieke Beuving in de M2.
Het bestuur van PSV Norg feliciteert de prijswinnaars en bedankt alle deelnemers voor hun deelname en de vrijwilligers voor hun inzet.

Rabobank clubkas campagne
De opbrengst van de Rabobank clubkas campagne is € 377,- . Iedereen bedankt voor het stemmen!

inloggen